fbpx

Yrkeshögskola

All information hittar du på Humanus Yrkeshögskolas egen hemsida: www.hyhs.se

 

Systemutvecklare,
– objektorienterad systemutveckling, 400 YH-poäng

Kurslängd: 2 år
Kursort: Göteborg

bild_YH-OS

Är du intresserad av programmering och vill vara säker på att få jobb? Ansök då till vår utbildning Systemutvecklare – objektorienterad systemutveckling! Utbildningen genomförs i samverkan med arbetslivet och innehåller en stor del lärande i arbete (LIA) d.v.s. att du genomför delar av utbildningen ute på företag. Alla lärare på kursen är också från arbetslivet vilket garanterar att du får aktuell och relevant kunskap. Objektorienterad programmering med Java och .NET är det som i störst utsträckning efterfrågas i branschen. Du får under utbildningen lära dig att designa webbapplikationer, mobila applikationer och nätverksapplikationer.

Nu har du chansen att utbilda dig för att arbeta inom ett spännande område med en bra arbetsmarknad. Behovet av medarbetare med de kunskaper utbildningen ger är mycket stort och kommer att fortsätta växa.

Utbildningen innehåller totalt 22 veckors praktik (Lärande i arbete) vilket ger dig en unik möjlighet att bygga relationer med arbetslivet.

Utbildningsledare:
Shahla Yagoutkar
Tel 0709-49 47 36
shahla.yagoutkar@humanus.se

Objektorienteriad programmering med AI-kompetens
300 YH-poäng

Kurslängd: 1,5 år
Kursort: Malmö

Det här är, kort och gott, en utbildning som gör dig till programmerare. Du läser objektorienterad programmering i C# och Java och jobbar i praktiska projekt. En kurs behandlar AI, Artificiell Intelligens, där du får kunskaper i Microsofts AI-plattformar, fördjupning i Java och kunskaper i Pythonprogrammering.

Utbildningen innehåller totalt 14 veckors praktik (Lärande i arbete) vilket ger dig en unik möjlighet att bygga relationer med arbetslivet.

Efter utbildningen är du hur eftertraktad som helst på arbetsmarknaden. Du kan t ex arbeta som programmerare inom Java, C# eller Python eller varför inte som AI-utvecklare eller testare.

Utbildningsledare:
Lars Jacobsen
Tel 0723-76 76 40
lars.jacobsen@humanus.se