fbpx

Studie- och yrkesvägledare (SYV)

Studie- och yrkesvägledare sökes till flera orter

Göteborg, Borås, Trollhättan, Malmö och Kristianstad

Humanus har ett tydligt jobbfokus i alla våra tjänster och vi söker dig som vill stötta och inspirera våra deltagare i deras väg mot en plats på arbetsmarknaden. Du är närvarande, lyhörd och resultatorienterad i arbetet med dina deltagare och tycker även om att arbeta utåtriktat.

Du är examinerad Studie- och yrkesvägledare samt har minst tre års erfarenhet av vägledning på minst halvtid.

Meriterande är erfarenhet av att vägleda akademiker eller en utbildning i Supported Employment.

Vi söker dig som brinner för att hjälpa våra deltagare att bli en del av arbetsmarknaden. Du genomför individuella studie- och yrkesvägledningssamtal med deltagaren, lyfter deltagarens intressen och förutsättningar, matchar deltagaren mot realistiska studie- och yrkesval, informerar deltagaren allmänt om arbetsmarknaden samt olika studievägar och yrkesområden. Du arbetar även med gruppvägledning samt ordnar studiebesök.  I arbetet ingår dokumentation och administration.

Initialt arbetar du främst i de tjänster vi utför på uppdrag av Arbetsförmedlingen som ”Akademikerspåret – Korta vägen”, ”Introduktion till arbete” och ”Stöd och matchning” men det kommer också vara aktuellt för dig att arbeta med andra uppdrag som t.ex. omställning, outplacement och arbetslivsinriktad rehabilitering som vi utför på uppdrag av företag, kommuner och organisationer.

Vi är rädda om din integritet. När du skickar en ansökan/CV till oss sparar vi den enbart så länge rekryteringsprocessen pågår. Om du inte är aktuell för tjänsten meddelar vi dig detta och raderar din ansökan/CV. Om du blir medarbetare hos Humanus kommer vi, i överenskommelse med dig, att spara ditt CV under tiden du är anställd hos oss.

Kontakta:

Borås
Henrik Gustavsson
tel 0721-51 85 06
henrik.gustavsson@humanus.se

Göteborg, Trollhättan
Mats Elf
tel 0709-49 34 32
mats.elf@humanus.se

Kristianstad
Monica Stephan
0721-51 85 46
monica.stephan@humanus.se

Malmö
Anita Jakobsson
Tel 0709-66 09 06
anita.jakobsson@humanus.se