fbpx

Stöd och matchning

Stöd och matchningVi erbjuder tjänsten Stöd och matchning på följande orter:

Borås
Göteborg
Halmstad
Karlshamn
Karlskrona
Kinna
Kristianstad
Malmö

Ronneby
Trollhättan
Uddevalla
Varberg
Ystad

Vill du veta mer? – Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig > 

 

Är du redo för jobb?

Är du redo för jobb hjälper vi dig med arbetsgivarkontakter. Vi arbetar med stöd och matchning och hjälper dig att hitta rätt arbete. Våra jobbagenter bearbetar arbetsgivare och utökar sina nätverk varje dag. De har bra kontakter inom i stort sett alla branscher. Kontakter de gärna delar med sig av! Jobbagenterna arbetar med att hitta det arbete som passar för just dig.

Aktiva jobbagenter, konkreta arbetsgivarkontakter och matchning – den rakaste vägen till jobb.

Information på arabiska:

 

Känner du dig inte helt redo
för jobb just nu?

Du vill kanske välja en ny inriktning eller är osäker på vad du vill och kan jobba med. Då får du stöd av oss. En handledare finns vid din sida och tillsammans kartlägger vi din arbetsmarknad och din väg till jobb. Våra insatser leder till jobb och du kan få hjälp med dina ansökningshandlingar, delta i givande seminarier, hitta praktik, göra studiebesök, hitta rätt företag, träna inför en intervju eller förbereda dig för studier. Alla våra handledare är stödjande och drivande. De är experter på arbetsmarknaden och rekryteringsprocessen. Alla har breda kunskaper om marknadens behov och efterfrågan och goda kunskaper om olika branscher och enskilda yrkesområden.

Vi gör dig redo för jobb!

Humanus har tjugo års erfarenhet av att arbeta med jobb och utbildning. Vi har hjälpt många till nya jobb – och vi kommer att hjälpa dig!

Vi är ett hundratal medarbetare med kompetens inom bl.a. utbildning, jobbförmedling, rekrytering, jobbcoachning, vägledning, rehabilitering, friskvård, projektledning och försäljning. Gemensamt för oss alla är att vi har goda kontakter med arbetsgivare och är väl förankrade på vår lokala arbetsmarknad i Blekinge, Skåne och Västra Götaland.
Och att vi har fokus på ditt mål – jobb!

Hos Arbetsförmedlingen väljer du leverantör av tjänsten Arbetsförmedlingens kundval – stöd och matchning.

Intresseanmälan för dig som är arbetssökande och inskriven hos Arbetsförmedlingen

Har du frågor om vad tjänsten Stöd och Matchning kan göra för dig?  Fyll i formuläret nedan och skicka in så kontaktar vi dig inom några dagar.

 


Fakta om Arbetsförmedlingens kundval:

Stöd och matchning

För dig som känner att du behöver hjälp i ditt arbetssökande finns tjänsten Stöd och matchning. För att få tillgång till tjänsten pratar du först med din arbetsförmedlare som bedömer om du har behov och därefter tar beslut.

Tjänsten Stöd och matchning erbjuds i 4 spår:

Spår 1. Grundläggande stöd och matchning

För dig som behöver stöd i ditt arbetssökande t.ex. coachning, bli vassare på att konkurrera om jobb, branschkontakter, förbättrade ansökningshandlingar m m.
Vi arbetar tillsammans under 3 månader (max 90 dagar, vi avbryter om du får jobb såklart). Behövs längre tid kan du bli beviljad ytterligare 3 månader (90 dagar) i samråd med din arbetsförmedlare.
Du får träffa en personlig handledare varje vecka samt delta i workshops, föreläsningar m.m. Du och din handledare arbetar mot tydliga mål och aktivt kontaktskapande med arbetsgivare. Ditt arbetssökande blir ett projekt där du är projektledaren med tillgång till våra resurser och nätverk.

Spår 2. Grundläggande stöd  och matchning med språkstöd

Som ovan men med språkstöd d.v.s. du får stöd och hjälp på ditt modersmål eller språk du behärskar bra.

Spår 3. Förstärkt stöd och matchning

Har du av någon orsak varit borta från arbetsmarknaden länge eller under flera perioder kan du få det som kallas förstärkt stöd. Du får mer tid med din handledare och vi arbetar tillsammans med aktivt arbetssökande. Förutom 3 + 3 månader kan du bli beviljad praktik på upp till 90 dagar där du fortsätter träffa din handledare varje vecka.

Spår 4. Förstärkt stöd och matchning med språkstöd

Som ovan men med språkstöd d.v.s. du får stöd och hjälp på ditt modersmål eller språk du behärskar bra.