fbpx

Olofström

svenskahaftenGrundläggande moduler

Humanus erbjuder i samarbete med Arbetsförmedlingen ”Grundläggande Moduler” som ska hjälpa dig i din etablering på den svenska arbetsmarknaden. Du får en klar bild av hur det svenska samhället  och den svenska arbetsmarknaden fungerar och förbättrar dina  kunskaper i det svenska språket. Efter din tid på Humanus ska du vara närmare ett jobb eller vara redo att börja en utbildning.

Utbildningen består av olika moduler som går att kombinera och innehåller bl.a. svenska, studie – och yrkesvägledning, svensk arbetsmarknad, data och praktik.

Läs mer om Grundläggande Moduler här.

Informationsblad på flera språk (pdf-filer):

Svenska – Grundläggande Moduler

Arabiska – المودیلات الأساسیة

Dari – واحدهای بنیادی

Engelska – Basic modules

Franska – Modules de base

Persiska – واحدهای ﭘﺎیه

Polska – Podstawowe moduły

Romani – Fundamentalna modelija

Ryska – Основ ные (базовые) Модули

Somaliska – Maad dooyinka aasaasiga ah

Spanska – Módulos Básicos

Thai-  บทเรียนโมดูลพืน้ ฐาน

Tigrinska – መሰረታውያን መለክዒታት


Omställning/Outplacement

Har du medarbetare som inte fungerar i sin nuvarande yrkesroll eller står ni inför en omorganisation där övertalighet kan bli aktuellt? Låt oss på Humanus hjälpa dina medarbetare till nästa steg i karriären!

Genom outplacement hjälper vi arbetsgivare att hantera uppsägningar på ett sätt som främjar alla parter. Vi erbjuder ett upplägg som i grunden utgår från en insats om 6 månader. Vår målsättning är att både arbetsgivaren och den anställde ska känna en lättnad över att kunna gå vidare.

Läs mer om omställning >


Artikel i BLT, Blekinge Läns Tidning

Humanus startade för en kort tid sedan verksamhet i Olofström. Vi driver här ”Grundläggande Moduler” på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Utbildningen har fått ett mycket positivt mottagande av deltagarna vilket journalisten Johan Lenell från BLT skriver om.

pdf-symbol
Läs hela artikeln här (pdf-fil)