Lediga jobb

cvVi på Humanus tycker att det är kul att gå till jobbet och är stolta över det vi gör! Humanus är en del av en spännande och växande bransch. Personalen är vår viktigaste tillgång. Nedan hittar du lediga jobb – hoppas du snart är en av oss.

Vill du jobba hos oss?

Hos oss händer det något hela tiden. Om något av de lediga jobben vi har utannonserade inte passar dig direkt men du ändå vill jobba hos oss och anser att du har kompetens inom våra områden – gör en intresseanmälan och bifoga ditt CV till rekrytering@humanus.se.

Exempel på jobb som kan finnas hos Humanus:

Jobbagent, Praktikanordnare, Arbetskonsulent, Rehabiliteringshandledare, Jobbcoach,  Sfi-lärare, Vuxenutbildare, Gymnasielärare för vuxna och ungdomar, Tolk, Språkstödjare, Studie – och yrkesvägledare, Datalärare, Utbildare inom kriminalvården, Hälsopedagog, Friskvårdkonsulent, Samordnare, Projektledare.

Om du inte hittar något som passar dig bland våra lediga jobb men känner att du vill jobba på Humanus tycker vi att du ska slå en signal eller skicka ett mail till vår kontaktperson på din ort. Man vet aldrig!

Lediga jobb just nu:

Tjänst Ort/orter
Rektor för vuxenutbildningen Flera orter
Arbetskonsulent Göteborg
Lärare Samhällskunskap och Religion Ängelholm
Sfi-lärare Blekinge och Skåne