fbpx

Lärare i svenska

Lärare i svenska på avancerad nivå

Göteborg, Borås, Trollhättan, Skövde, Malmö och Kristianstad

Humanus har ett tydligt jobbfokus i alla våra tjänster och vi söker dig som vill stötta och inspirera våra deltagare i deras väg mot en plats på arbetsmarknaden. Du är närvarande, lyhörd och resultatorienterad i arbetet med dina deltagare och tycker även om att arbeta utåtriktat.

Du har högskoleutbildning och minst tre års erfarenhet av undervisning i svenska på en avancerad nivå motsvarande minst svenska 3, svenska som andra språk 3 eller undervisning i svenska motsvarande nivå C1 enligt europarådets skala.

Din kompetens ska kunna styrkas med examensbevis och anställningsbevis.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att undervisa akademiker i svenska.

I dina arbetsuppgifter ingår testning, undervisning, dokumentation och administration. Målet med undervisningen hos Humanus är att deltagarna ska förbättra sina kunskaper i svenska vad gäller kommunikation, uttal, skrivande, grammatik och ordkunskap på akademisk nivå.

Syftet är att förbereda deltagarna inför vidare studier på akademisk nivå i Sverige alternativt förbereda deltagaren för eventuella kunskapsprov som t.ex. är fallet vid legitimationsyrken inom vården

Du kommer främst att arbeta med utbildningen ”Akademikerspåret – Korta vägen” som vi kommer att utföra på uppdrag av Arbetsförmedlingen men det kan också vara aktuellt för dig att arbeta med andra uppdrag.

Vi erbjuder heltidsarbete men är du intresserad av deltid kan vi självklart diskutera detta.

Vi är rädda om din integritet. När du skickar en ansökan/CV till oss sparar vi den enbart så länge rekryteringsprocessen pågår. Om du inte är aktuell för tjänsten meddelar vi dig detta och raderar din ansökan/CV. Om du blir medarbetare hos Humanus kommer vi, i överenskommelse med dig, att spara ditt CV under tiden du är anställd hos oss.

Kontakta:

Borås
Henrik Gustavsson
tel 0721-51 85 06
henrik.gustavsson@humanus.se

Göteborg, Trollhättan, Skövde
Mats Elf
tel 0709-49 34 32
mats.elf@humanus.se

Kristianstad
Monica Stephan
0721-51 85 46
monica.stephan@humanus.se

Malmö
Anita Jakobsson
Tel 0709-66 09 06
anita.jakobsson@humanus.se