fbpx

Karriärcoach/Studie- och yrkesvägledare

Karriärcoach/Studie- och yrkesvägledare

Om dig

Vi söker dig som brinner för att för att bygga nätverk. Du har god kännedom om vilka avtal och regler som gäller på arbetsmarknaden och har goda kontakter med din lokala arbetsmarknad. Du är examinerad Studie – och yrkesvägledare samt har minst 2 års arbetslivserfarenhet. Du är orädd, kreativ, resultatinriktad och ser möjligheter i alla situationer. Humanus har ett starkt jobbfokus och söker dig som brinner för att stödja och matcha våra deltagare att bli en del av arbetsmarknaden.

Dina arbetsuppgifter

Du ska tycka om att arbeta utåtriktat och i arbetet ingår exempelvis: – att ha mycket aktiva kontakter med arbetslivet – hitta jobb och praktikplatser som du matchar med våra deltagare – arbeta med handledning och jobbcoachning individuellt och i grupp – Studie – och yrkesvägledning individuellt och i grupp – att inspirera och motivera deltagaren – hålla i workshops och utbildning – ge deltagarna gedigna kunskaper om svensk arbetsmarknad – svara för dokumentation och rapportering av deltagare till Arbetsförmedlingen – ha lokala kontakter med Arbetsförmedlingen

Humanus Utbildning Syd AB grundades 1995 och vår ägare är Studieförbundet Vuxenskolan. Humanus är en komplett aktör inom utbildnings- och arbetsmarknadstjänster. Verksamheten omfattar Vuxenutbildning, Yrkeshögskola, och Arbetsmarknadstjänster. Humanus växer och erbjuder ett flexibelt och stimulerande arbete för dig som attraheras av att arbeta självständigt och under stort eget ansvar. Du kommer att arbeta i en expansiv och föränderlig organisation där du förväntas växa med organisationen och med våra uppdrag.

Henrik Gustavsson, Verksamhetschef
henrik.gustavsson@humanus.se
0721-51 85 06