Helsingborg

entreprenorerIntroduktion till arbete.

Aktiviteterna genomförs efter ett individuellt upplägg. Detta innebär för dig att insatserna och tjänstens omfattning anpassas efter din förmåga och dina behov.

Tjänsten inleds med att du tillsammans med din Arbetsförmedlare och oss gör en planering för din tid hos Humanus.

Introduktion till arbete innehåller två delar:

Del 1, Orientering mot Arbete och
Del 2, Arbetsprövning.

Läs mer om Introduktion till arbete här.

pdf-symbol
Infoblad-Introduktion-till-arbete-Helsingborg


Min väg till arbete

Humanus erbjuder i samarbete med Arbetsförmedlingen och Kriminalvården ”Min väg till arbete” som ska hjälpa dig i din etablering på arbetsmarknaden. Du får en klar bild av hur det svenska samhället och den svenska arbetsmarknaden fungerar. Efter din tid tillsammans med oss på Humanus ska du ha en bild av din framtida yrkesinriktning och vara närmare ett jobb eller vara redo att börja en utbildning.

Läs mer om Min väg till arbete här.

pdf-symbol
Infoblad-Min-väg-till-arbete


Omställning/Outplacement

Har du medarbetare som inte fungerar i sin nuvarande yrkesroll eller står ni inför en omorganisation där övertalighet kan bli aktuellt? Låt oss på Humanus hjälpa dina medarbetare till nästa steg i karriären!

Genom outplacement hjälper vi arbetsgivare att hantera uppsägningar på ett sätt som främjar alla parter. Vi erbjuder ett upplägg som i grunden utgår från en insats om 6 månader. Vår målsättning är att både arbetsgivaren och den anställde ska känna en lättnad över att kunna gå vidare.

Läs mer om omställning >